El setè àngel: Premi Sant Jordi 2016 (Catalan Edition) por David Cirici

El setè àngel: Premi Sant Jordi 2016 (Catalan Edition) por David Cirici

Titulo del libro: El setè àngel: Premi Sant Jordi 2016 (Catalan Edition)

Autor: David Cirici

Número de páginas: 229 páginas

Fecha de lanzamiento: February 1, 2017

Editor: Proa

David Cirici con El setè àngel: Premi Sant Jordi 2016 (Catalan Edition)

El setè àngel: Premi Sant Jordi 2016 (Catalan Edition) por David Cirici fue vendido por EUR 8,07 cada copia. El libro publicado por Proa. Contiene 229 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

L’Ernest, un publicitari d’èxit i entusiasta dels plaers de la vida, navega amb el seu veler entre les illes de Patmos i d’Icària en companyia del seu fill de set anys Marc, de la seva parella Sophie i del petit Max, fill de la Sophie. Fa mala mar. Quan comença a pondre’s el sol, el veler topa amb les restes d’un naufragi i en Marc cau a l’aigua. Així comença la història. El lector seguirà la recerca desesperada del pare, el sentiment de culpa i la crisi que el duu a les portes de la bogeria. I seguirà, en paral·lel, l’aventura del fill, que la nit mateixa de l’accident és rescatat per una llanxa carregada de famílies de Síria i l’Afganistan que miren d’arribar a les costes de Samos. Sense que ningú no ho sàpiga, el petit Marc viurà l’aventura incerta dels refugiats.

El setè àngel és una història commovedora sobre la fragilitat de la vida, els cops de l’atzar i el lligam entre pares i fills.Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.