Nosaltres dos (Catalan Edition) por Xavier Bosch

Nosaltres dos (Catalan Edition) por Xavier Bosch

Titulo del libro: Nosaltres dos (Catalan Edition)

Autor: Xavier Bosch

Número de páginas: 373 páginas

Fecha de lanzamiento: March 15, 2017

Editor: Columna CAT

Xavier Bosch con Nosaltres dos (Catalan Edition)

Nosaltres dos (Catalan Edition) por Xavier Bosch fue vendido por EUR 9,49 cada copia. El libro publicado por Columna CAT. Contiene 373 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

«L’amistat deu ser això: els lligams invisibles amb algú que fa quinze anys que no has vist i és com si hi haguessis parlat abans-d’ahir».


El Kim i la Laura es coneixen a la universitat. Vénen de mons molt diferents. Ell, seductor i despreocupat, és fill d’un hoteler del passeig de Gràcia de Barcelona. Ella, de Banyoles, és senzilla, idealista i sap que la vida es basa en els detalls. Junts riuen, es diverteixen i, units pel vincle de l’amistat, superen els esculls del destí. Malgrat els seus camins divergents, saben que sempre hi són per ajudar-se. Tant se val la distància. Tant se val que triguin molt temps a retrobar-se. Són dos amics, com n’hi ha pocs, a prova de tot.


És possible l’amistat entre un home i una dona?

Després de l’èxit d’Algú com tu, Premi Ramon Llull 2015, Xavier Bosch s’atreveix a novel·lar el poder de l’amistat, i a explorar-ne els límits.Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.